U zdravožderskom svijetu koji nam danas nameću sa svih strana od svestrane cvjetače/karfiola radi se:
- "tijesto za pizzu"
- "riža(!) od cvjetače", pa se onda od nje radi rižoto, zapravo "cvjetačoto" ili "karfioloto"
- "tortilje"
- "salata od krumpira - bez krumpira"
- "pire od krumpira - bez krumpira"
- "Alfredo umak od cvjetače"
- "namaz od slanutka (humus) - bez slanutka"
- ...
Više puta pisala sam da to nema veze s mozgom.
- "namaz od slanutka (humus) - bez slanutka"
- ...
Više puta pisala sam da to nema veze s mozgom.
Samo sam čekala ovakav recept:
Crkavam od smijeha. Oduševljena sam ovim uratkom. Svaka čast. Voljela bih da sam se ja sjetila napraviti takvo nešto.
Bi li se tako nešto moglo napraviti i s brokulom?
Slika je s interneta.
Nema komentara:
Objavi komentar