.

Da je zdrava hrana ukusna, svi ljudi na svijetu bili bi mršavi.

nedjelja, 31. siječnja 2021.

Pet godina pakla (siječanj 2016. - siječanj 2021.)

 

Dakle, od siječnja 2016., već 5 dugih, napornih, jebenih godina, uz prekide(!!!) sam na dijeti, pardooooooooooooooooooooooooon, na zdravoj prehrani. Naravno da nisam bila 5 godina u komadu na dijeti!!! Ali, već 5 godina se, uz prekide od nekoliko mjeseci(!!!), patim na tom ogavnom i  odurnom zdravom sranju.

To je prestrašno.

Ja ne vidim što se u tih 5 godina poboljšalo u mom životu. Ali, mene liječnici zbog mojih nalaza i dalje drže na dijeti. A da, dobro, rekla je meni doktorska glupača još u siječnju 2016. da ću do kraja života trebati biti na dijeti: i oni se stvarno striktno drže toga.

Budući da nisam non stop na tome, proteklih 5 godina u više navrata i po 3-4 mjeseca nisam bila na dijeti, naravno da nisam došla na težinu koju liječnici hoće da imam. Što se mene tiče, meni je stvarno u redu bila moja težina od 114 kila koju sam imala kad su me stavili na dijetu. Ja zaista nisam imala nikakav problem sa svojim kilama, nije mi smetalo kako izgledam i nisam imala niti najmanju namjeru ići na dijetu.

Ne znam koliko oni zapravo hoće da ja imam kila. Pitala sam jednom doktoricu, samo mi je odbrusila: Ne zamarajte se brojevima.

Što se to trebalo poboljšati u mom životu uslijed te dijete??? Ja sam jadnija nego ikad. Nakon 5 godina to gladovanje na zdravoj hrani nije ništa lakše. Non stop sam gladna. Svega sam željna. Fali mi ukusna hrana kakvu volim. Pa dokle ću tako??? A da, znam: do kraja života. Najbolje da onda odmah crknem.



2 komentara:

  1. Pronadjoh danas ovo i mogu ti reci da sam odusevljena sa tobom, ako postoji negde druga JA onda si to ti. I mene su stavili na "zdravu ishranu", sanjala sam kako jedem neke torte, patim se i eto..naletoh na tebe sapatnice moja. Gledam moje kako jedu, a ja pasem travu i vodu :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Život je sranje: gladuješ i onda crkneš.
      Što da ti drugo kažem? Nemam nikakve riječi ohrabrenja jer ne želim lagati.

      Izbriši