Ne znam koliko dugo sam blejala u ovu sliku na jednom blogu. Recept mi je bio sporedan, slika me fascinirala: u jednom loncu (ili rajngli) na srednjem dijelu slike prikazana je napravljena, a ta neka, valjda palenta, onda je u onoj tavi otraga napravljen nekakav umak(!?), i onda je u prednjoj, manjoj tavi servirana, a valjda ta ista palenta i na njoj umak(!?).
WTF???
Zašto je ta
palenta(?) i taj umak(?) serviran u toj manjoj tavi, ako je palenta skuhana u
loncu, a umak u većoj tavi??? Znam da sam ja retardirana, ali ja to fakat ne
razumijem. I stvarno sam
par minuta blejala u sliku. I nikako nisam mogla shvatiti zašto je to servirano u
maloj tavi.
Onda sam bacila
pogled na recept: u njemu piše da blogerica reklamira to nekakvo suđe na svojem blogu! Ahaaaaaa! Pa
naravno da onda mora na sliku utrpati što više tog suđa, zato ona ne servira
hranu u tanjurima kao obični smrtnici poput mene, nego ona to servira u malim
tavama(!).
Nije čudo da moj
blog nije bio popularan. Ja sam hranu servirala u tanjurima ili zdjelama. Nikad
nisam servirala obrok u manjim tavama. A što onda, svakome tko je bio tamo prisutan
(svojoj obitelji?) na ručku/večeri, servirala je tu neku palentu i umak u posebnoj
maloj tavi? A koliko ona ima tih manjih tava? Ili je, kao što neke blogerice
prakticiraju, tu hranu pripremila samo da bi ju fotografirala u tom suđu koje
mora izreklamirati, i onda je hranu bacila? Pisala sam već, food bloganje je skup hobi.
Nema komentara:
Objavi komentar